SSA Årsmöte 2023 – Bankett

START    PLATS    BOENDE    PROGRAM   BANKETT   MEDFÖLJANDE  UTSTÄLLARE    SPONSORER

Mixen av konferens, mässa och årsmöte gör att aptiten jobbas upp till både lunch och middag. På sedvanligt sätt hålls bankett vid sjutiden på lördag kväll. Vi hoppas på många gäster och en trevlig samvaro tillsammans där SSA traditionsenligt delar ut hedersutmärkelser.

Bankett

Vi jobbar nu tillsammans med Folkets hus köksmästare för att sätta ihop en trevlig meny för kvällen. Som vanligt siktar vi på att erbjuda två alternativa menyer. Ett alternativ baserat på “kött” och ett på “fisk”, skulle önskemål uppstå om ett vegetariskt alternativ så lovar vi titta på det. Jämtland har en stor mängd lokala producenter som ger oss en mångfald av matråvaror. Självfallet har vi det med i tankarna när vi ska spika menyn.

Goda drycker av olika slag kommer att erbjudas då Folkets hus har fullständiga rättigheter. Självfallet finnas även alkoholfria alternativ för de som så önskar.

Om allt faller på plats kommer vi att ha en meny klar och öppna bokningen av biljetter i början av januari. Observera att biljetter till banketten måste förhandsbeställas. Mer om detta på den här sidan när allt är klart.

Ps. om du redan nu har önskemål om ett vegetariskt alternativ så hör av dig till oss så fort du kan. Det hjälper oss i vår planering och du mailar ditt önskemål till:  bankett@sk3jr.se