SSA årsmöte – Program

START    PLATS    BOENDE    PROGRAM   BANKETT   MEDFÖLJANDE  UTSTÄLLARE    SPONSORER

Det funderas nu för fullt på föreläsningarna under lördagen. Vi ska hitta en bra blandning och teman som är aktuella. Förutom det vanliga utbudet av ämnen så har vi möjligheten att erbjuda specialorganisationer att arrangera sidomöten under helgen. Har du förslag på något intressant föredrag är det också möjligt att att det kan få plats. Men vi behöver en intresseanmälan snarast. Tag kontakt för en diskussion med Petter, SM3PXO, som ansvarar för programmet på: ssa2023@sk3jr.se   

Ett fullständigt program med tider och annat kommer publiceras efter årsskiftet och/eller vartefter vi  får mer detaljer klara. 

Fredag

Ankomstdag där alla är hjärtligt välkomna till samkväm på Scandic hotell på sena eftermiddagen. Vi har meddelat restaurangen att många kommer och vill umgås och äta god mat med tillhörande dryck. År 2019 vid årsmötet i Lindesberg överraskades på fredagskvällen en stackars ensam kock av alla hungriga radioamatörer som dök upp. Överväldigad av beställningar fick  han ringa in sin mor som lyckligtvis också var kock. Vi ska undvika en upprepning och hotellet är nu förvarnat.

Lördag

Föredragsdag med presentationer och utställningar i Folkets hus foajé. Ligger i direkt anslutning till både restaurang och föredragssalar. Vi har möjlighet att använda två olika föredragssalar.

Bankett i folkets hus vinterträdgård med lotteridragning och hedersutmärkelser senare under kvällen.

Söndag

Årsmötesdag med separat mötesagenda som publiceras av SSA inför årsmötet. Håll ett öga på QTC, SSA:s hemsida och här. När vi får tillgång till årsmötes materialet publicerar vi det här också.

Förtäring lördag och söndag

Folkets hus har möjligheter att servera fika och lunch på lördag och söndag. För att förbereda oss skulle vi behöva intresseanmälningar för att bedöma intresset. Blir det tillräckligt många så kan folkets hus ordna detta. Maila till fikaolunch.ssa2023@sk3jr.se  och berätta om ni är intresserade av detta.