SSA Årsmöte 2023 – Utställare

START    PLATS    BOENDE    PROGRAM   BANKETT   MEDFÖLJANDE  UTSTÄLLARE    SPONSORER

Vi hälsar utställare och deltagare Välkomna till Folkets Hus och Östersund!

Just nu jobbar vi med att bjuda in företag och även enskilda som vill ställa ut och sälja produkter i vår foajé och kanske även utanför om vädret tillåter. 

Riktigt som Hamvention i USA på bilden blir det kanske inte, men vi jobbar på det.

Vi jobbar med att få med inte bara rena amatörradio produkter och utställare utan även lokala producenter av olika varor. Inte helt uteslutet är en mini loppis om vi får tillräckligt med intresserade. Vi ska hur som helst göra vårt bästa för att ge er som besökare en trevlig och intressant upplevelse.

För dig, företagare eller privatperson, som är intresserad av att vara med så kan vi berätta lite om hur marknadsföringen av årsmötet går till. Under tiden fram till årsmötet i april kommer vi att marknadsföra årsmötet löpande i SSA’s tidning QTC, webbplatsen ssa.se och Bulletinen. Vi kommer även att göra direktutskick till radioklubbar i distriktet. Vi vill ge de utställare och säljare som önskar närvara på årsmötet så mycket förhandspublicitet som bara är möjligt. Allt för att garantera en bra avkastning på investeringen i att delta.

Vill du, ni, ert företag vara med? Kontakta oss med ett mail till ssa2023@sk3jr.se eller slå en signal till Johan, SA3BYC, 070-940 40 92 så återkommer vi till er.